Ida > Om mig > Skryt
Under de år jag tillbringat som student på DSV har mycket av tiden gått åt till sysslor inom allas vår kårförening DISK att göra.

Till DISK KM Se större bild Verksamhetsåret 2000 satt jag som suppleant i DISK-styrelsen och var Vice Klubbmästare i KM. 2001 axlade jag manteln som Klubbmästare i detta Stockholms mest vackra, förträffliga och skönsjungande Klubbmästeri, vilket även gav mig en plats i DISK-styrelsen som KM:s representant. Då DISK:s ordförande avgick vid till sommaren valdes jag på hösten till ny ordförande för resten av året, vilket tvingade mig att avgå som Klubbmästare. Under de gångna åren har jag även tagit ett och annat arbetspass i kafét, såväl i gamla Foo Bar som i Kafét som slog upp portarna (luckan) i Forum hösten 2002. Av bara farten hamnade jag åter i DISK-styrelsen de sista höstmånaderna 2002 som sektionsrepresentant för just kafét. Numer är jag uppdragslös och fågelfri, jag har blivit vrak i Klubbmästeriet (får bara festa, måste inte jobba) och mina åtaganden i DISK är avklarade för länge sedan.

Icke kårrelaterade aktiviteter fick stå tillbaka en hel del under studietiden, och när jag väl blev klar med pluggandet kom barnen och i och med det blev ordet "fritid" ett sådant där märkligt ord som inte längre gällde mig. Så fritidsskrytfaktorn är inte speciellt hög. Avbrutna karriärer som blockflöjtist (man är väl sjuttitalist - länge leve kommunala musikskolan!), steel pan-spelare och körsångare har dock lämnat vissa musikaliska rester efter sig som gör att jag gärna sjunger högt och glatt närhelst tillfälle ges. Någon gång mellan varven, alltså alltför sällan, tar jag upp penseln och målar lite akvarell. Några av mina bilder kan du se här. Det händer även att jag tillverkar egna smycken, vilka kan beskådas på smyckesidan.

I kategorin "skryt" bör också nämnas att jag har bröderna Herrey's pappas autograf. Och en gång bad Peter Siepen mig bjuda honom på en kebab... ;)